luni, 20 iulie 2009

2009.IULIE.18. Din nou pe Valea Stanii

Dupa o pauza cam lunga si vreme urata am facut iar bagajelul si topa-hopa hai la munte. Vremea frumoasa, caldura mare si dorinta de liniste ne duce iar catre Valea Stanii; si daca tot trebuie sa ne racorim hai sa mai dam o fuga prin Cheile Vaii Stanii. De data asta echipa: noi 3 si matusica Elena.
Pe harta aflata pe traseu am vazut ca mai sunt niste chei prin apropiere, tocmai bune de vizitat data viitoare.
Pana atunci ne clatim ochii cu...
...mai facem o pauza de apa, ceai si biberoane...
De data asta paraiasul pare ceva mai maricel, probabil de la ploile din cursul saptamanii, asa ca trebuie mai multa topaiala ca sa trecem de pe o parte pe cealalta. Stiu pe cineva care nu a fost deranjat de aceste aspecte. Oare cine ?!?
De data asta ne-am oprit la busteanul care serveste drept scara peste mica saritoare din chei; fiind prea alunecos si apa mai rece si voioasa ne-am gandit sa nu facem baie fara sa vrem, asa ca - punct final.
Cand sa ne intoarcem si-au facut aparitia vreo 7-8 motociclisti cu minunatele KTM-uri care nu s-au lasat intorsi din drum de un amarat de bustean. Asa ca mai turate, mai udate, mai trantite sau aruncate motoarele au sarit unul cate unul peste saritoare.
Si daca apa era mai tulbure si nu se mai vedeau toate pietrele pe care trebuia sa sarim, bocancii mei au zis sa vada cat de rece era apa; la inceput numai un bocanc a incercat, dar ca sa nu fie celalalt bocanc gelos i-am dat si lui sa bea. Si am ajuns asa:
...si tare rece mai era...
Mai facem o pauza de papa pentru Tudor, dupa care Mos Ene ii da tarcoale si-l adoarme pentru vreo jumatate de ora.
Dupa nani urmeaza joaca si cativa pasi de unul singur:

PS1: noaptea a dormit bine; aerul curat si miscarea facuta l-au "ametit" bine.
PS2: speram ca data viitoare sa descoperim si celelalte chei din zona.

Pe curand! (sper sa vina repede "in curand"-ul asta).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu