Despre noi

Ne place sa ... nu stam acasa. Daca am putea sa fim intr-o calatorie continua ar fi excelent. Dar nu se poate, asa ca profitam de weekend-urile libere in primul rand si de minivacante in rest.

Ne-am cunoscut prin munti (eu si Mihaela), dar ne place putin si marea, fara excese totusi. Ne place sa gasim mereu locuri noi, dar in acelasi timp revenim cu bucurie in locurile care ne-au incantat.

"Microbul" calatoriilor s-a prins si de Tudor, care de la 6 luni a fost bagat in rucsac si dus la munte, iar acum, dupa 4 ani, intreaba destul de des: "azi unde mergem?". Parca ar fi intr-un tur in jurul lumii si in fiecare zi trebuie schimbat peisajul.

Turele cu bicicleta au devenit mai numeroase decat turele pe jos. Parca e mai usor sa-l car pe Tudor pe bicicleta decat in rucsac. Asteptam sa avanseze la ... bicicleta proprie cat mai repede.

Imi place sa fac fotografii (sau poze, depinde de rezultatul final). Imi place din cand in cand sa mai merg la cate un concurs de mountainbike, de placere si pentru atmosfera.

Muntele l-am descoperit mai bine prin clasa a 9-a, cand inca se mai faceau excursii pe la cabane; a urmat apoi o scoala de ghizi montani care, dupa final, m-a condus la un statut mai "special": organizam majoritatea excursiilor la munte de prin liceu.

Si uite-asa in anul 2000 m-am apucat de turism. De care n-am putut sa scap nici pana acum.

E clar, cred ca nu mai scap.Mircea

PS: ma puteti gasi la mirceabac@yahoo.com


2 comentarii:

  1. Mircea, caut in zadar un contact al tau si nu il gasesc.

    Ce ar fi sa-mi dai o adresa de email la care sa-ti spun niste vorbe?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ups, am fost neglijent cu datele de contact. Am adaugat adresa de mail.

    RăspundețiȘtergere