joi, 3 decembrie 2015

2015 august: Austria, partea 5: LeogangO ultimă zi plină a vacanței. Să vedem dacă avem parte de soare, acum la sfârșit de vacanță.


De la balconul hotelului așa pare.Plecăm cu mașina pe valea râului Saalach către Maishofen, unde virăm spre nord, pentru câțiva kilometri, apoi către vest până în stațiunea Leogang.

Pe valea asta e cam înnorat, dar sperăm ca la altitudine să descoperim soarele.


La Leogang e raiul bicicliștilor: bike park, telegondolă care te duce rapid în vârful muntelui, de unde o iei la vale pe traseul pe care te simți în stare. Și apoi o iei de la capăt și tot așa, toată ziua...Trecând prin pătura de nori nu mă mai satur de pozat. Suntem deasupra marii de nori :)

Avem în plan un circuit de vreo 2 ore, circuit ce trece pe 2 varfuri de peste 1800 m, având și ceva activități pentru copii.


Multă, multă mișcare.

Aglomerație mare la mângâiat vaca.

Bicicletele asistate electric câștigă din ce în ce mai mulți adepți. Cei doi au urcat o pantă abruptă fără să pară că depun efort mare.Întorși în zona gondolei am dat o tură și cu sania pe șină. Doar 400 m lungime, dar cu viteza buna :)


A doua distracție am descoperit-o la stația intermediară a gondolei: "sensory adventure park". Pentru toate simțurile există câte un experiment pe care îl poți face.
Poteca cu plante aromatice și flori de colț.


Teste de echilibru:


Baraje și mori de apa:Terenul de antrenament dotat cu bandă pentru urcare; copii de la 5 ani la 50 de ani :)După amiaza ne-am oprit în Maishofen, la sărbătoarea orașului.


Vacanța în Austria ia sfârșit.
Rămâne destinația preferată pentru concediu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu